" " " " " "
top of page

UW SPECIALIST VOOR ALLE CHAPWERKEN

Caibo Chapewerken staat garant voor de beste service en advies voor al uw chapewerken. Chape prijs weten? Eenvoudig en snel te bekomen via mail of telefoon!

ISOLERENDE CHAPE

Isolerende chape of het plaatsen van thermische isolatie is een zeer efficiënte ingreep om veel geld en energie te besparen. Veel warmte gaat verloren omdat woningen niet goed geïsoleerd zijn en daarom is het ook belangrijk en interessant om met isolerende chape te werken. Wij maken gebruik van PUR / EPS. Dit is een ideale oplossing voor het isoleren van vloeren. Het wordt rechtstreeks op de betonplaten gespoten worden waar de leidingen reeds aanwezig zijn. Pur Spuitisolatie is top in de sector. Bent u geïnteresseerd in isolerende chape en u woont in of rond Lennik, Halle, Pepingen, Gooik, Herne, Sint-Pieters-Leeuw, Anderlecht, Dilbeek, Ninove, Groot-Bijgaarden, ...

Neem dan vrijblijvend contact met ons op via e-mail of telefoon.

U kan ons steeds bereiken op ons telefoonnummer of per mail voor een prijsofferte of een afspraak

OVERZICHT MOGELIJKE CHAPEWERKEN

Traditionele chape

Sneldrogende chape

Chape met hechtende of niet-hechtende chape vloer

Isolerende chape

Zwevende chape vloeren

Chape leggen voor vloerverwarming

Akoestische isolatie

Pur platen - Pur isolatie

EEN OFFERTE NODIG?

Chapewerken Caibo te Ninove, Vlaams Brabant, staat garant voor de beste service en advies voor al uw chapewerken. Chape prijs weten? Eenvoudig en snel te bekomen via e-mail of telefoon.

bottom of page